Theorie

Theoriecursus bij Slaag Garant in Den Haag & BredaTheoriecursus bij Slaag Garant in Den Haag & Breda

Auto Theorie

Het theorie examen categorie B (auto) bestaat uit 65 zeer pittige vragen, onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

  • Gevaarherkenning 25 vragen
  • Verkeersregels 30 vragen
  • Verkeersinzicht 10 vragen

De norm om te slagen voor het theorie-examen auto is: minimaal 13 van de 25 vragen goed over gevaarherkenning en 35 van de 40 vragen goed over verkeersregels en verkeersinzicht.
Bij gevaarherkenning krijgt u vragen over hoe u zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie met een bedenktijd van 8 seconden per vraag. Bij verkeersregels/verkeersinzicht gaat het om ja/nee-vragen met 10 seconden bedenktijd, meerkeuzevragen met 15 seconden bedenktijd en vragen waarbij u zelf een getal moet invullen met 15 seconden bedenktijd.

‘’Wij bereiden u optimaal voor!’’

Dankzij onze intensieve manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat u in 1 dag slaagt.

Bij ons volg je een 1-daagse theoriecursus en aansluitend ga je vervolgens op examen. Je zult tijdens je theorieles helemaal voorbereidt worden op de CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op de werkelijke examen. Hierdoor krijgt u een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat u in 1 keer zult slagen. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur zonder hulp van boeken of cd´s kunt slagen. Wij bereiden u optimaal voor!

Wat bieden wij u aan:

  • 100% slagingsgarantie
  • Een 1-daagsecursus
  • Een optimale voorbereiding voor uw examen
  • Centraal gelegen

Kosten

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgarantie kost slechts € 99,- inclusief theorie examen bij het CBR.

De 1-daagse theoriecursus slechts € 99,- "Design by Marco Web"

Facebook